AUTOR

Peter Szabo, Daniel Meier

Aceasta este o carte despre factorii esentiali de succes in a fi eficace ca si coach. Prin opozitie cu alte carti de coaching vei gasi aici metode surprinzator de simple si directe, gandite pentru a ajunge rapid in inima problemei. Aceasta carte iti va permite sa fii mai relaxat si mai minimalistin coaching-ul tau, in timp ce vei primi din cein ce mai multfeedback din partea clientilortai. Bazandu-se pe tehnicile focalizate pe solutii ale Iui Insoo Kim Berg si Steve de Shazer, autorii prezinta o abordare care se focalizeaza pe „ce ar putea sa mearga” mai degraba decat pe „ce a cauzat problema”. Concentrandu-te pe construirea solutiilor mai degraba decat analizarea problemelor, vei fi capabil sa ajuti clientii sa faca progrese dramatice in timp foarte scurt si sa maximizezi eficacitatea conversatiilortale de coaching. Cartea este plina de dialoguri simple, bazate pe sedinte efective de coaching si contine o varietate de exercitii si unelte utile, Cititorii vor gasi in aceasta carte toate instrumentele necesare pentru a implementa aceasta abordare foarte diferita si de o noutate plina de prospetime.

Peter Szabo este coach de profesie, specializat in coaching de scurta durata cu directori executivi. EI este fondatorul Solutionsurfers, cea mai mare scoala de coaching din Elvetia si a instruit peste o mie de coach-i profesionisti din mai multe tari. EI este de asemenea autorul, alaturi de Insoo Kim Berg, al cartii „Coaching de scurta durata pentru solutii de durata” (W.W.Norton 2005)

Daniel Meier este co-fondator si Managing Partner la Solutionsurfers. El este de asemenea director al Coach Training institute.